Velkommen til vores kursusportal
Kommunikation
Ledelse og projektledelse

Faglig lederuddannelse for ledende gravere og kirkegårdsledere

Lederuddannelsen er udviklet med udgangspunkt i den klassiske, grundlæggende lederuddannelse og tilpasset et særligt set up, hvor der samarbejdes om et særligt fokus på styrkelse af den faglige ledelse.
Priser
AMU-pris: 2.496 kr. Pris: 7.729,40 kr.

For dig som

 • arbejder som er ledende graver, kirkegårdsleder eller har en anden lederrolle, og er interesseret i at arbejde med dig selv.
 • vil have konkrete værktøjer og tips til, hvordan du kan arbejde med ledelse og din egen lederrolle.

Du bliver bedre til

 • blive mere bevidst om din egen rolle og indflydelse på den enkelte medarbejder.
 • at arbejde med forskellige ledelsesstile og lede i en verden, som konstant er i forandring.
 • at kommunikere konstruktivt og håndtere konflikter.

Indhold

Uddannelsen tager udgangspunkt i dig, dine udfordringer og erfaringer og vil gøre dig endnu bedre til at anvende de rigtige ledelsesredskaber i dagligdagens udfordringer.

Forløbet er bygget op, så du kan vælge at tage både AMU-kursene (step 1) og akademiuddannelse (step 2) eller stoppe efter AMU-kurserne. Hvis du vælger at forsætte på akademiuddannelsen, kvalificerer du dig i både ledelse, bæredygtighed og grøn omstilling og får 5 ESCT-point.

Step 1 – Faglig lederuddannelse for ledende gravere/kirkegårdsledere, AMU

Step 1 består af fag fra den Grundlæggende Lederuddannelse, samt relevant faglig viden i AMU-faget ’Kirkegårdsledelse og samspil med Menighedsrådene’.

Forløbet er sammensat, så det matcher din hverdag som leder i kirkeregi. Der er tale om et praksisnært lærings- og træningsforløb opdelt på 6 moduler fordelt på 15 dage med særligt fokus på de faglige og ledelsesmæssige temaer som arbejdet i kirkelig regi omfatter.

Step 2 – Ledelse i bæredygtig udvikling, Akademiuddannelse (AU)

Faget ‘Ledelse i bæredygtig udvikling’ er et akademimodul som bygger oven på AMU-uddannelsen. Her bliver du dygtigere til at kunne lede denne grønne omstilling og bæredygtighed i overensstemmelse med folkekirkens mål.

Du vil få en overordnet forståelse af klodens tilstand og de lovkrav der sætter rammerne både i Danmark og i EU. Du vil blive udfordret på de ledelsesværdier, der er brug for i den grønne omstilling i folkekirken. Med afsæt i dit arbejde og din arbejdsplads får du hjælp til at sætte bæredygtighed på dagsordenen, samt at få lavet køreplaner for grøn omstilling og bæredygtighed i dit arbejde.

Du skal forvente at arbejde både teoretisk og praktisk, så du bagefter står meget længere fremme ift. ledelse af grøn omstilling.

Kurser

Andre relevante kurser

text-image-svg
Step by step

Hvordan tilmelder jeg mig et AMU-kursus?

 • 1.
  Find dit kursus
  På Tietgen har vi mere end 300 AMU-kurser, som du kan vælge mellem.
 • 2.
  Vælg dato
  Når du har fundet det kursus, du vil tilmeldes, skal du klikke på 'Tilmeld' og vælge dato.
 • 3.
  Udfyld kontaktoplysninger
  Udfyld dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis du har problemer med at gennemføre din tilmelding på voksenuddannelse.dk.
 • 4.
  Du sendes videre til voksenuddannelse.dk
  Vi sender dig videre til voksenuddannelse.dk, som er et offentligt system, der håndterer alle AMU-tilmeldinger.
 • 5.
  Lav din endelige tilmelding
  På voksenuddannelse.dk skal du logge ind på NemID og lave din endelige tilmelding.
Har du brug for hjælp?
Er du i tvivl om, hvilket AMU-kursus du skal vælge eller er du i tvivl om noget i forbindelse med dig kursus, så kontakt en af vores kursussekretærer.
Lena_Baunsgaard_Pedersen_1200x1200-removebg