Velkommen til vores kursusportal

SocialPædagogisk Støtte - SPS

Få testet dine læse-skrivefærdigheder og ordblindhed

Specialpædagogisk støtte er et tilbud til dig, som har svært ved at skrive, stave eller læse. Vi kan tilbyde dig hjælpemidler, så du kan gennemføre et kursus på lige fod med alle andre. Vi har en række tilbud til dig, som har svært ved at læse, skrive eller stave.

Rikke_Hansen_SoMe-webmedarbejder2022_web22-removebg
Job interview conversation

Kontakt vores vejleder

Udfyld formularen her, og vores vejleder vil kontakte dig. Hun hjælper dig med at blive testet og med at finde et passende undervisningstilbud til dig.

  Svetlana_1200x1200

  Vi har det rette tilbud til dig

  Mange voksne oplever at have læse-skriveudfordringer af forskellig slags – og det kan være svært at tale om.

  På TietgenSkolen har du god erfaring med at hjælpe voksne i alle aldre med at blive bedre til at læse, skrive og stave. Vi har en række forskellige tilbud til dig afhængigt af dit niveau. Alle vores tilbud er gratis og vi hjælper dig med opstart og med at få undervisningen passet ind i din hverdag.

  Ibrahim-Konstantin_800x800-removebg

  Test dine læse- og skrivefærdigheder

  Tag en kort læsetest, og få en fornemmelse af, hvor godt du læser. Testen varer ca. 10 min. Testen kan tages på alle computere og på tablets. Tager du den på en smartphone, er det ikke sikkert, at resultatet er pålideligt.

  Testen fortæller ikke noget om årsager til et godt eller dårligt resultat, men hvis du mistænker ordblindhed eller andre vanskeligheder, er du velkommen til at kontakte vores vejleder i formularen ovenfor.