Velkommen til vores kursusportal

Kursuscenter i smukke omgivelser

Velkommen til vores kursuscenter i Odense

På Rugårdsvej 286 i Odense NV finder du vores kursuscenter, hvor vi afholder de fleste af vores kurser. Det foregår i veludstyrede og hyggelige omgivelser med en smuk park i baghaven.

Mahamad_Saada_smilende_web22-removebg-preview
working-ikon
Smukke omgivelser
Kun 4 km fra Odense centrum
raadgivning-ikon
Overnatning
32 lyse hotelværelser
Aktiv 4
Gratis parkering
200 gratis parkeringspladser
Aktiv 3
Forplejning
Gratis kaffe, the og chokolade
https://kasperfladmose.com – Fotograf Kasper Fladmose
Hvad skal du vide?

Praktisk information


 • working-ikon
  Lokale
  Dit undervisningslokale oplyses på infotavlen, når du kommer ind ad hovedindgangen. Er du i tvivl kan du altid spørge i receptionen som ligger ved hovedindgangen til venstre.
 • bil
  Parkering og offentlig transport
  Hvis du kommer i bil, er der gratis parkering på vores store parkeringsplads lige udenfor kursuscenteret. Ellers går busruterne 21, 22, 23, 24 og 122 lige uden for døren.
 • mad
  Mad og drikke
  I Køknet kan du købe lækker morgenmad eller nyde vores frokostbuffet med lune og varme retter, lækre sandwich, frugt og kage eller blande en frisk salat. Der er gratis kaffe, the og chokolade fra vores automater og du kan altid tanke frisk koldt vand fra vores vandkølere.
https://kasperfladmose.com – Fotograf Kasper Fladmose

Kursuscenter med smuk park og gratis parkering

Tietgen KompetenceCenter finder du i det nordvestlige Odense- ca. 4 km fra Odense centrum, smukt beliggende på den gamle landbrugsskole med en stor, dejlig park i baghaven. Vores store park er perfekt til diverse udendørsaktiviteter i forbindelse med et kursus eller til en afslappende stund i pauserne.

Vi har gode undervisningsfaciliteter med lyse lokaler og 32 værelser til overnattende kursister.

Historie

I 1948 åbnede skolen under navnet Fyns Stifts Husmandsskole. Undervisningen var en blanding af højskole-, landbrugs og husholdningsfag og var dengang et imponerende byggeri med 60 værelser, 10 tønder land park og have, laboratorium, bibliotek og gymnastiksal.

Med tiden blev mange af de gamle husmandsbrug nedlagt og i 1963 blev en stor del af jorden blev solgt fra og udstykket til parcelhusgrunde.  Skolen fik nu navnet Nordisk Landboskole og undervisningen blev mere erhvervspræget.

I 1999 fusionerede skolen med TietgenSkolen som i dag ejer bygningerne.

Hvis du har spørgsmål
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål. Ønsker du at kontakte en bestemt medarbejder på Tietgen kan du søge på fx navn eller afdeling i søgefeltet øverst på siden.
text-image-svg