Velkommen til vores kursusportal
Kommunikation
Sprog

Jobrelateret tysk, nuanceret

Har du brug for et større og mere nuanceret tysk ordforråd, og befinder du dig jævnligt i arbejdssituationer, hvor du skal tale sproget, og hvor det forventes, at du har styr på fagudtryk på tysk?
Priser
AMU-pris: 1.040 kr. Pris: 2.949,75 kr.

For dig som

 • vil forbedre dit tysk.
 •  taler og bruger tysk i hverdagen og skal i større omfang til at bruge sproget aktivt i forbindelse med job eller lignende.

Du bliver bedre til

 • at tale tysk fordi du får et større ordforråd.
 • at lave præsentationer på det mere fyldende tysk.

Indhold

Du lærer at bruge det tyske sprog, så du kan udføre dine daglige arbejdsfunktioner og bruge sproget mere spontant og med fagudtryk. Der er altså fokus på, at du opnår erhvervs- og fagtermer, som er relevante i forhold til dit job og din branche, men vi lægger også vægt på, at du kan kommunikere på tysk med kunder, leverandører og kolleger om arbejdssituationer.

Kurset foregår på tysk, men vores underviser forklarer sig på dansk, når det er nødvendigt. Undervisningen lægger op til, at du får talt så meget som muligt – både individuelt og i grupper, så du bliver trænet i at tale tysk. Det sker gennem øvelser i udtale, oplæsning, grammatik, referat af tekster, korrespondance og præsentationer. Sværhedsgraden tilpasses i høj grad til dit niveau.

Forudsætninger

Du skal have tyskkundskaber svarende til gymnasialt niveau og kendskab til og praktisk erfaring med at bruge tysk. Du har nogen erfaring med at udføre bl.a. korrespondance og kundebetjening – også på tysk. Du taler og bruger tysk begrænset i hverdagen, men du skal til at bruge det mere aktivt f.eks. i arbejdssituationer.

text-image-svg
Step by step

Hvordan tilmelder jeg mig et AMU-kursus?

 • 1.
  Find dit kursus
  På Tietgen har vi mere end 300 AMU-kurser, som du kan vælge mellem.
 • 2.
  Vælg dato
  Når du har fundet det kursus, du vil tilmeldes, skal du klikke på 'Tilmeld' og vælge dato.
 • 3.
  Udfyld kontaktoplysninger
  Udfyld dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis du har problemer med at gennemføre din tilmelding på voksenuddannelse.dk.
 • 4.
  Du sendes videre til voksenuddannelse.dk
  Vi sender dig videre til voksenuddannelse.dk, som er et offentligt system, der håndterer alle AMU-tilmeldinger.
 • 5.
  Lav din endelige tilmelding
  På voksenuddannelse.dk skal du logge ind på NemID og lave din endelige tilmelding.
Har du brug for hjælp?
Er du i tvivl om, hvilket AMU-kursus du skal vælge eller er du i tvivl om noget i forbindelse med dig kursus, så kontakt en af vores kursussekretærer.
Lena_Baunsgaard_Pedersen_1200x1200-removebg