Velkommen til vores kursusportal

Opkvalificering på fleksible vilkår

Kurser på deltid

På TietgenSkolen har du mange muligheder for at tage en efteruddannelse på deltid. Det gælder både hvis du er ledig, fleksjobber eller i job. Deltidskurserne har undervisning om formiddagen fra 8.00 - 11.45 og om eftermiddagen fra 12.00 - 15.30.

Rikke-Filstrup-removebg
open-book-white-ikon
40+ kurser
på fleksible vilkår
Vejviser-hvid_ikon_100x100
Brug for hjælp?
Vi hjælper dig med dit forløb
Ikon
Følg med udviklingen
Opdatér din viden og kompetencer
Mus-hvid_ikon_100x100
Individuelle forløb
Undervisning når du kan
tine_deltid2
Uddannelse på deltid

Deltidskurser for alle

På TietgenSkolen tilbyder over 40 kurser indenfor spændende områder som for eksempel regnskab, sociale medier eller Microsoft 365.

Du kan selv plukke og sammensætte lige netop de kurser, som matcher dit behov for opkvalificering og tage kurserne på fleksibel vilkår, som passer dig. Du kan for eksempel tage vores AMU-kurser som halve dage enten formiddag eller eftermiddag og det antal gange om ugen som passer dig.

Vi hjælper dig med at afklare dine efteruddannelsesmuligheder ud fra din erhvervserfaring og din uddannelsesbaggrund. Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker for fremtiden og vi undersøger de konkrete efteruddannelsesmuligheder for en fleksibel uddannelse der er målrettet dine behov. Vi tilbyder uddannelse inden for kontor, handel og detail.

piggy-bank-ikon

Særligt tilrettelagte regnskabsforløb på deltid

Lær at udfylde, læse og forstå en virksomheds regnskab.

Vores særligt tilrettelagte regnskabsforløb på deltid for dig, som ønsker at arbejde med regnskab og bogføring. Kursusforløbet giver dig kompetencer og viden til at varetage et arbejde som regnskabs- og  økonomimedarbejder i en virksomhed.

På kurserne lærer du at arbejde med regnskab i Excel og Navision. Du gennemgår grundlæggende bogføringsprincipper, lønbogholderi, afstemning, moms, skat, budgetter, kasserapporter, afskrivninger, regnskabsafstemning, årsbudget mm. Du vil få grundlæggende undervisning i økonomisystemet Navision Microsoft Dynamics 365 Business Central, der giver dig kvalifikationer til at arbejde med regnskab, fakturering og bogføring i en virksomhed. Kurserne er tilrettelagt med 2 halve dage om ugen (formiddag  eller eftermiddag) over en periode på 5 måneder.

Dette forløb kræver grundlæggende kompetencer i brugen af Excel. Vi kan hjælpe med at opkvalificere dig, så du bliver klar til ’Regnskab på deltid’.

Job interview conversation
Uddannelse for dig

Dine muligheder for opkvalificering

  • dialogue-box-ikon
    Er du ledig?
    Hvis du er ledig hjælper vi dig med kompetenceafklaring med henblik på et fleksibelt opkvalificeringsforløb, som er brancherettet efter dine ønsker. På den måde bliver du klar til job.
  • tree-diagram-ikon
    Er du i job?
    Selvom du allerede er i job, er det stadig vigtigt at efteruddanne og dygtiggøre sig, fordi udviklingen går stærkt og det kræver nye kompetencer Vi kan hjælpe dig med at identificere dine behov for opkvalificering i relation til dit job og funktion i virksomheden.

Se alle vores kurser på deltid

Couple dating in coffee shop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på de nyeste kurser. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage regelmæssige opdateringer om efteruddannelse og kurser direkte i din indbakke. Du behøver ikke at bekymre dig om at tjekke forskellige hjemmesider eller sociale medieprofiler for at holde dig opdateret. Det sørger vi for dig!