Velkommen til vores kursusportal
Kommunikation
Salg og markedsføring

Rådgivning til turister

Lær hvordan du rådgiver og informerer dine gæster i turist- og rejsebranchen
Priser
AMU-pris: 416 kr. Pris: 1.311,60 kr.

For dig som

 • arbejder i turist-, oplevelses- eller rejsebranchen og gerne vil blive bedre til at rådgive dine gæster.
 • arbejder med information, rådgivning og salg til danske og udenlandske turister i fx turistbureauer, transportfirmaer, regionale og lokale netværk, attraktioner, ferieparker m.m.

Du bliver bedre til

 • at rådgive og informere danske og udenlandske turister om aktiviteter og oplevelser i Danmark på regionalt og lokalt niveau.
 • at holde dig orienteret om aktiviteter for turister i Danmark og herefter informere relevante tilbud videre til besøgende turister ud fra deres behov og ønsker.

Indhold

På kurset ‘Rådgivning til turister’ udvider du din grundlæggende viden om tilbud til turister i Danmark. Du lærer hvor og hvordan du kan holde dig ajour og opdateret på regionale og nationale tilbud til turister, så du kan give dine gæster et overblik over aktiviteterne i dit nærområde. Du arbejder også med kommunikation til forskellige gæstetyper, så du i dit daglige arbejde er opmærksom på, hvordan du skal kommunikere og agere overfor de forskellige.

At være opdateret på aktiviteter og have styr på din kommunikation med gæsterne har mange fordele – det feedbacken fra mange af vores kursister. Specielt det, at din viden og gode kommunikation vil opleves som rigtig god service af dine gæster, er noget af det vores kursister melder tilbage som en fordel ved kurset. Det betyder også, at vi på kurset arbejder med kundeservice og hvordan gæsterne skal rådgives og guides fremfor at instrueres. Du lærer at lytte til gæsternes behov og ønsker, og at koble dem med aktiviteter som kan give mening for dem.

 

Kurser

Andre relevante kurser

text-image-svg
Step by step

Hvordan tilmelder jeg mig et AMU-kursus?

 • 1.
  Find dit kursus
  På Tietgen har vi mere end 300 AMU-kurser, som du kan vælge mellem.
 • 2.
  Vælg dato
  Når du har fundet det kursus, du vil tilmeldes, skal du klikke på 'Tilmeld' og vælge dato.
 • 3.
  Udfyld kontaktoplysninger
  Udfyld dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis du har problemer med at gennemføre din tilmelding på voksenuddannelse.dk.
 • 4.
  Du sendes videre til voksenuddannelse.dk
  Vi sender dig videre til voksenuddannelse.dk, som er et offentligt system, der håndterer alle AMU-tilmeldinger.
 • 5.
  Lav din endelige tilmelding
  På voksenuddannelse.dk skal du logge ind på NemID og lave din endelige tilmelding.
Har du brug for hjælp?
Er du i tvivl om, hvilket AMU-kursus du skal vælge eller er du i tvivl om noget i forbindelse med dig kursus, så kontakt en af vores kursussekretærer.
Lena_Baunsgaard_Pedersen_1200x1200-removebg