Velkommen til vores kursusportal

Lær at sælge gennem sociale medier som Facebook og Instagram

Kurser om sociale medier

Vil du lære at kommunikere og sælge effektivt på sociale medier som Facebook og Instagram, så har vi en række kurser til dig.

Mahamad_Saada_med_kop_web22-removebg-preview
Facebook
Instagram
Digital markedsføring
Annoncering på FB og IG
8301-removebg

Kursus i Facebook annoncering

Vil du være en haj til digital annoncering – og særlig annoncering på sociale medier som Facebook og Instagram? Så har vi et praktisknært og spændende AMU-kursus til dig: E-markedsføring. Her lover vi dig, at du får fyldt din annonceringsværktøjskasse op med gode råd og brugbare tricks til din annoncering på Facebook og Instagram.

  • E-markedsføring
    På ‘E-markedsføring’ kommer du hele vejen omkring digital annoncering på sociale medier. Du lærer at planlægge, oprette og måle på dine kampagner på Facebook og Instagram.
mand-ved-pc_1000x1000
Lær at arbejde med hjemmesider

Bliv en WordPress-haj

Uanset om du er nybegynder i WordPress eller let øvet, så har vi sammensat en spændende kursusforløb for dig, der vil blive klogere på websites. Forløbet kalder vi 'Webredaktør' og her lærer du, hvordan du praktisk arbejder med indholdet på en hjemmeside i WordPress. Du får en grundig introduktion til WordPress og hele programmets brugerflade. Kurset er bygget op om praktiske opgaver, så du lærer at lægge tekster, billeder og andet indhold på din hjemmeside, og prøver at oprette sider og lave menupunkter.

Udover de konkrete WordPress-opgaver, får du på forløbet også to dage om sociale medier, hvor du blandt andet bliver klogere på, hvordan du kan skabe trafik ind til din hjemmeside via annoncering og opslag på sociale medier.

Brug for vejledning?

Kontakt os

ThomasBystrup-Kjaer_2022_200x200px-removebg-preview
Thomas Bystrup-Kjær
Chefkonsulent
Kursusportalen
MadsRavnKristiansen_2022_200x200-removebg-preview
Mads Ravn Kristiansen
Uddannelsesleder
Kursusportalen
Jepp-Sloth-Øbro_200x200-removebg-preview
Jeppe Sloth Øbro
Virksomhedskonsulent
Kursusportalen