Velkommen til vores kursusportal
Kommunikation
Sprog

FVU-start

FVU-start er mundtligt dansk for dig, der ikke har dansk som modersmål og som vil blive bedre til at tale, skrive, læse og forstå dansk.
Priser
Pris: 0 kr.

For dig som

 • har et andet modersmål end dansk.
 • kan læse og skrive dansk svarende til A1 (enkle, korte tekster).
 • kan forstå og tale dansk svarende til A2+ (enkle samtaler om almindelige emner).

Du bliver bedre til

 • at udtrykke dig på dansk og tale med for eksempel lægen, skolen og kommunen.
 • forstå det danske sprogs talemåder og finesser.
 • hjælpe dine børn med lektierne.

Indhold

Med udgangspunkt i det, du allerede kan, øver du mundtligt dansk, og hvordan du kan gøre dig forståelig over for den, du taler med – selv om du måske mangler nogle ord. Du arbejder med at lære flere danske ord, så du kan udtrykke, hvad du tænker, og hvad du har brug for. Desuden øver du at forstå, hvad andre siger til dig.

FVU-start er undervisning af voksne med dansk som andetsprog, der har behov for at styrke deres dansk-sproglige færdigheder – herunder først og fremmest ordkendskab og ordforråd. Undervisningen foregår på dansk, og der er ikke tale om sprogundervisning.

Opstart

Vi har løbende opstart på FVU-start. Inden du starter, er det vigtigt at finde ud af, om FVU-start er det rigtige tilbud for dig. Derfor vil du først blive indkaldt til en samtale og en læse- og skrivetest.
Undervisningen foregår i vores lokaler på Lerchesgade 29 – lige bag Odense Banegård.  Du kan vælge undervisning på vores daghold eller på vores aftenhold. Det er helt op til dig.

Daghold
Mandag: 8.30 – 13.45
Tirsdag:  8.30 – 13.45
Onsdag:  8.30 – 13.45
Torsdag: 8.30 – 13.45

Aftenhold
Tirsdag:  17.00 – 19.30
Torsdag: 17.00 – 19.30

 

Bliv kontaktet

Vi har løbende opstart på dette kursus, og vores vejleder vil kontakte dig for en samtale og konkret opstartsdato. Udfyld dine kontaktoplysninger for at blive kontaktet.

Kursusinformationer

Kurser

Andre relevante kurser

FVU_web
Step by step

Sådan tilmelder du dig et FVU-kursus

 • 1.
  Find dit kursus
  Vælg det FVU-tilbud, der passer bedst til dig.
 • 2.
  Bliv kontaktet
  Du kan ikke tilmelde dig et FVU-kursus direkte på hjemmesiden, fordi du skal have en trinplaceringstest først. Derfor skal du klikke på 'Bliv kontaktet', så vil vores vejledere kontakte dig.
 • 3.
  Bliv testet
  Vores vejledere kontakter dig hurtigst muligt, og indkalder dig til en trinplaceringstest.
 • 4.
  Opstart
  Når vi har fået dig testet, ved vi hvilket FVU-trin du skal starte på og du kan starte op herefter. Hvornår du vil starte bestemmer du.
Vi er her for at hjælpe dig
Vores vejledere, Pernille og Bodil, sidder klar til at hjælpe dig med at finde det FVU-forløb som passer til dit niveau og dine ønsker for fremtiden. Send dem en mail med dit navn og dit telefonnummer, så kontakter de dig.
Daria_2_low-remove