Velkommen til vores kursusportal

Mia Fruerhøj Jørgensen om Grundlæggende regnskab

"Det har været let at trække viden fra forløbet direkte hjem i virksomheden"
Smilende-Mia_grundlæggende-regnskab_apr23-removebg
  • Grundlæggende regnskab
  • Jeg manglede grundlæggende viden om bogføring
  • Et godt hold med plads til alle

Jeg manglede grundlæggende viden om bogføring

Behovet for at blive klogere på bogføring og regnskab opstod for Mia Fruerhøj Jørgensen, da hendes virksomhed valgte at trække bogføring hjem i egen hule, og videregive opgaven til hende. ”Jeg ville rigtig gerne have lidt grundlæggende viden, så jeg er bedre rustet til at varetage mine nye opgaver,” fortæller Mia om sin motivation for at deltage på regnskabsforløbet.

Mia arbejder på kontoret i en mindre virksomhed, hvor hun klarer stort og småt. Hun køber bl.a. ind hos leverandører, sender fakturaer til kunder og betaler regninger.

Et godt hold med plads til alle

Mia Fruerhøj Jørgensen går på et hold med 14 andre kursister, og holdet er ca. halvvejs i deres forløb. ”Stemningen på holdet er rigtig god, og det er rart at være her" fortæller Mia, og fortsætter:  "Vi er rigtig gode til at give plads til hinanden og hjælpe hinanden, hvis der er en, der ikke lige forstår, det vi arbejder med. Jeg tror ikke, der er nogen, der føler, at de sænker de andre, hvis de ikke kan følge med. Der er plads til alle, og vi har et godt hold.”

  • Praksisnær undervisning
  • Stor anbefaling fra Mia

Praksisnær undervisning

Mia er uddannet butiksslagter og har omskolet sig inden for kontor, så der er mange af emnerne på regnskabsforløbet hun har arbejdet med før.  ”Der er mange ting, som bliver genopfrisket på kurset, fordi det er lang tid siden, jeg har haft om det. Samtidig bruger jeg også meget tid på at tænke over, hvordan jeg skal gøre tingene hjemme i min virksomhed, når vores underviser præsenterer noget nyt. På den måde er det lidt som at lære det hele igen.” 

Mia fortæller, at undervisningen på regnskabsforløbet har været meget praksisnær. "Det jeg har lært på forløbet, kan jeg tage med mig hjem og prøve derhjemme, fordi det er noget, jeg også sidder med. I dag har vi lige haft om kontering af køb og salg, og om køb af biler. Nu ved jeg om de skal afskrives eller ikke afskrives, og om de må tages som en straksafskrivning eller ej," siger Mia og smiler.

Stor anbefaling fra Mia

"Jeg vil helt klart anbefale forløbet til andre. Det er en rigtig fin måde forløbet er opbygget på, også selvom nogle af dagene er ret intense. Men man lærer helt klart noget, man kan bruge derhjemme."

 

Anders med laptop_web22-removebg
Bliv klogere på bogføring og regnskab

Tag vores grundlæggende regnskabsforløb

Har du ligesom Mia brug for overblik over virksomhedens økonomi og budget? Så tag vores 30 dages intensive regnskabsforløb; Grundlæggende regnskab.

På Grundlæggende regnskabsforløbet får en grundig introduktion til regnskaber, budgetter og årsopgørelser. Undervisningen er praksisnær og er en blanding af tavlegennemgang og praktiske øvelser, så du får teorien afprøvet i praksis.