Velkommen til vores kursusportal

Enkeltfag på TietgenSkolen

Tag matematik eller virksomhedsøkonomi

Du kan deltage på enkeltfag, hvis du mangler fag eller niveau på din adgangsgivende eksamen for at komme ind på en videregående uddannelse.

fvu-obu-removebg
Bliv klogere på enkeltfag
Hvad er enkeltfag?arrow

Enkeltfag er et forløb, hvor du forbedrer dit niveau indenfor et bestemt fag. På TietgenSkolen kan du tage enkeltfag i :

  • Virksomhedsøkonomi B og C
  • Matematik A, B og C
Hvad kan jeg bruge enkeltfag til?arrow

Enkeltfagskurserne er på gymnasialt niveau, og du kan bruge dem som et led i en supplering til en videregående uddannelse eller fordi du gerne vil have papir på dit niveau. Nogle enkeltfag udbydes både om dagen og om aftenen, så du har mulighed for at tage dem mens du arbejder.

Bemærk, at hvis du tager et enkeltfag som en del af din forberedelse til en videregående uddannelse, kan du måske tage faget på Gymnasial Supplering og undgå brugerbetalingen.

Hvad koster det at tage enkeltfag?arrow

Reglerne for deltagerbetaling er fastsat af undervisningsministeriet. På TietgenSkolen ligger prisen mellem 2.000 - 3.500 - afhængigt af hvor mange lektioner, der ligger på kurset.

Matematik A, B og C koster ca. 3.500 kr.

Virksomhedsøkonomi koster ca. 2.000 kr.

Hvor lang tid tager det at tage et enkeltfag?arrow

Længden af dit enkeltfagskursus afhænger af niveauet, men niveauet ligger mellem 60 og 125 lektioner.

Du kan se længden af de forskellige kurser på oversigten her.

Couple dating in coffee shop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på de nyeste kurser. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage regelmæssige opdateringer om efteruddannelse og kurser direkte i din indbakke. Du behøver ikke at bekymre dig om at tjekke forskellige hjemmesider eller sociale medieprofiler for at holde dig opdateret. Det klarer vi for dig!