Velkommen til vores kursusportal
MadsRavnKristiansen_med-kop_2022_1200x857

Book et uforpligtende møde om kurser på grundlæggende niveau

Vi har stor succes med kurser til medarbejdere, der vil blive bedre til dansk, matematik, engelsk og it på et grundlæggende niveau. Er du interesseret i at vide mere om kurser på grundlæggende niveau, så udfyld formularen og vi kontakter dig.

  pexels-anderson-guerra-800×800-removebg
  Behovet for opkvalificering er stort

  Hver 5. voksen har udfordringer

  Det anslås, at hver 5. voksen har problemer med at skrive, stave eller læse. Problemerne kommer ofte til udtryk på arbejdet, hvor de ikke får læst deres mails eller har problemer med at følge en manual. Andre kan have vanskeligt ved at håndtere forandringer, der medfører nye arbejdsgange.

  En af måderne at styrke disse kompetencer på er undervisning i dansk og matematik. Vi tilbyder kurser i dansk og matematik, men inden vil vi starter et forløb op for dine medarbejdere, vil det være hensigtsmæssigt, at få screenet dine medarbejdere for ordblindhed. På den måde sikrer vi, at vi starter på det rigtige niveau.

  mand-ved-pc_1000x1000

  Undervisning i vante opgivelser

  Vi oplever, at undervisning i trygge og velkendte rammer giver det bedste resultat for dine medarbejderes læring. Derfor har vi mulighed for, at køre dansk- og matematikundervisningen i din virksomhed - hvis du har lokalerne til det.

  Fordelene er mange

  • flere medarbejde undervises og uddannes på samme tid
  • ingen transporttid
  • kurset er 100% tilpasset din virksomheds behov
  • vores underviser inddrager eksempler og opgaver fra dine medarbejderes hverdag
  • du vælger det tidspunkt og det sted, der passer ind i din hverdag
  • fælles afsæt for medarbejderne.

  Det er selvfølgelig helt op til dig, om undervisningen skal foregår i din virksomhed eller i vores undervisningslokaler.