Velkommen til vores kursusportal
Kommunikation
Ledelse og projektledelse

NLP Lederuddannelse

Denne lederuddannelse er for dig, der ønsker at udvikle dit lederskab ved at udvikle dig selv. På uddannelsen stiller vi skarpt på dig og din kommunikation til og med dine medarbejdere.
Priser
Pris: 27.200,00 kr.

For dig som

 • har personaleansvar, arbejder i en HR-funktion eller på anden måde har berøring med ledelse.
 • gerne vil forny din ledelsesstil, er interesseret i at udvikle dig personligt som leder eller har brug for at blive klædt på til de menneskelige udfordringer på jobbet.

Du bliver bedre til

 • at kommunikere og får en langt dybere indsigt i både dine egne og andre menneskers adfærd og tankemønstre.
 • bruge kommunikationsværktøjerne meget bredt og med større succes til coaching, konflikthåndtering, supervision, forhandling, vanskelige samtaler, præsentation, formidling, forandringsledelse, afklaring af problemstillinger, medarbejderudviklingssamtaler, selvledelse og motivation.

Du får også en coachuddannelse!

 

Indhold

NLP-lederuddannelsen er den certificerede lederuddannelse for dig, som ønsker at udvikle dit lederskab på et dybere plan.
Uddannelsen er tilrettelagt som et intensivt learning by doing-forløb målrettet erhvervslivet, hvor teorierne hele tiden bliver afprøvet i øvelser og opgaver. På den måde får du en oplevelse af, hvordan teorien virker i praksis.

Uddannelsen er godkendt af Dansk NLP-forening og lever op til krav om indhold, struktur og certificering. For at bestå certificeringen forventer vi, at du træner mellem kursusdagene for at træne dig selv i det du har lært og sikre en udvikling.

Undervisning med fokus på træning

På alle vores NLP-kurser har vores underviser fokus på, at NLP er noget der skal arbejdes aktivt med og trænes ind. Derfor er undervisningen en blanding af teori, øvelser og træning i, hvordan du tænker og kommunikerer mere hensigtsmæssigt.

Elisabet-Lycke-Nielsen_NLP_instagram
Mød vores underviser
Jeg har mange års erfaring med undervisning og coaching for erhvervslivet. Jeg er certificeret NLP-træner til at uddanne inde for NLP og certificeret coach (PCC) hos International Coach Federation (ICF). Mit udgangspunkt som coach og underviser er, at du er den, du er, og min opgave er at skabe et rum, hvor du kan udvikle dig. Som leder skal du kende dit fundament og dine værdier for at kunne udvikle dit potentiale og dermed styrke dit lederskab. Det arbejder vi med på uddannelsen.
Elisabet Lycke Nielsen

Giv mig besked

Der er desværre ikke nogle startdatoer planlagt på dette kursus i øjeblikket. Du kan skrive dig på venteliste, og få besked, når du kan tilmelde dig næste opstart.

Kursusinformationer

text-image-svg
Step by step

Hvordan tilmelder jeg mig et AMU-kursus?

 • 1.
  Find dit kursus
  På Tietgen har vi mere end 300 AMU-kurser, som du kan vælge mellem.
 • 2.
  Vælg dato
  Når du har fundet det kursus, du vil tilmeldes, skal du klikke på 'Tilmeld' og vælge dato.
 • 3.
  Udfyld kontaktoplysninger
  Udfyld dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis du har problemer med at gennemføre din tilmelding på voksenuddannelse.dk.
 • 4.
  Du sendes videre til voksenuddannelse.dk
  Vi sender dig videre til voksenuddannelse.dk, som er et offentligt system, der håndterer alle AMU-tilmeldinger.
 • 5.
  Lav din endelige tilmelding
  På voksenuddannelse.dk skal du logge ind på NemID og lave din endelige tilmelding.